1 October 2010

U prodaji Kobo e-Reader WIFI

Kobo je izbacio na trziste novi Kobo elektronski citac ovaj put opremljen wireless tehnologijom sa cenom u pretprodaji od $139. Ponudjena je bolja autonomija rada - punjenje na svake dve sedmice ili 10000 okretanja stranica (uz iskljucen wireless). Uradjena su dodatna poboljsanja rezolucije ekrana uz nekoliko puta veci kontrast koji onemogucuje odsjaj na eInk sest incnom ekranu cak i kod izlaganja direktnoj suncevoj svetlosti. Novi model je kompaktniji sa svega 221 gram tezine i debljinom od svega 10 mm. Model se nudi u tri boje : metalik srebrenoj, onyx i biserno ljubicastoj.
Bilo gde da se nalazite, ovaj wireless Kobo elektronski citac vam omogucuje pristup do svoje elektronske biblioteke od preko 2 miliona naslova, kao i pristup vasim lokalnim bibliotekama.
Na raspolaganju vam je i ugradjeni recnik te mogucnost audio preslusavanja knjige.  Podrzani su mnogi standardni formati ukljucujuci i ePub.U ugradjenu memoriju mozete smestiti oko 1000 elektronskih knjiga a uz prosirenje sa 32 Gb micro SD karticom i celih 10000 naslova. U memoriji je vec ubaceno 100 besplatnih klasicnih naslova. Uz uvodjenje ovog modela za ocekivati je i smanjenje cene modela bez WiFi na najavljenih $99 vec u decembru.

0 comments:

Post a Comment

 
 

Blogger

Elektronski čitači, elektronske knjige, recenzije uređaja i svakodnevne novosti teme su ovog bloga.